Rustic Bespoke Furniture Ltd

4.5
(13)

Rustic Bespoke Furniture Ltd adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : 56 Harrogate Rd, Chapel Allerton, Leeds – United Kingdom

Telefon : 0113 237 4801

Rustic Bespoke Furniture Ltd Yol Tarifi

Rustic Bespoke Furniture Ltd

Rustic Bespoke Furniture Ltd United Kingdom ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi 56 Harrogate Rd, Chapel Allerton, Leeds – United Kingdom olan Rustic Bespoke Furniture Ltd, işletmesine 0113 237 4801 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Rustic Bespoke Furniture Ltd ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Rustic Bespoke Furniture Ltd yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Rustic Bespoke Furniture Ltd hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Rustic Bespoke Furniture Ltd ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Rustic Bespoke Furniture Ltd ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Rustic Bespoke Furniture Ltd için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Rustic Bespoke Furniture Ltd bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Rustic Bespoke Furniture Ltd sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.5 / 5. Toplam Oy : 13

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Rustic Bespoke Furniture Ltd Yorumları

  1. Şimdiye kadar bir masa, iki bank, bir baharat rafı ve Rustic Pine tarafından yapılmış bir raf siparişi vardı ve kimseye bir göz atmanızı öneriyoruz. Gösteri odasındaki ürünler, daha önce hazırlandıkları gibi biraz daha ucuz.
    Neyin peşinde olduğunuzu tarif etme / işaretleme / çizmenin canlandırıcı bir şekilde gayrı resmi bir süreç olduğunu gördük. Şüpheli İngilizce ve zaman işleyişinin yanı sıra, genel olarak arkadaş canlısı ve çok uygun fiyatlı 🙂

  2. Mükemmel bağımsız iş. Güzel mobilya parçasını ölçmek için bize yapılmış ve daha mutlu olamazdı! Çok tavsiye ediyoruz.

  3. Son zamanlarda dört mobilya yaptı, tek bir dolap, çekmeceli dolap, sehpa ve kitaplık vardı. Tüm mobilyalar kusursuz bir şekilde ölçülüp takıldı. Son derece profesyoneldi. Mobilya Indigo mobilya gibi görünüyordu, ama çok daha ucuz. Rustik Ismarlama mobilya tavsiye ederim.

  4. Harika servis, bizim için yapılmış güzel ısmarlama mobilyalar

Yoruma Kapalı