Gerhard Kroupa

4
(7)

Gerhard Kroupa adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Landstraßer Hauptstraße 8, Wien – Austria

Telefon : 01 71356860

Gerhard Kroupa Yol Tarifi

Gerhard Kroupa

Gerhard Kroupa Austria ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Landstraßer Hauptstraße 8, Wien – Austria olan Gerhard Kroupa, işletmesine 01 71356860 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Gerhard Kroupa ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Gerhard Kroupa yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Gerhard Kroupa hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Gerhard Kroupa ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Gerhard Kroupa ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Gerhard Kroupa için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Gerhard Kroupa bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Gerhard Kroupa sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4 / 5. Toplam Oy : 7

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Gerhard Kroupa Yorumları

  1. Geçenlerde burada gerçekten iyi bir deneyim başka bir mağazada sahip değil sonra minder aldım. Burada iyi tavsiye, çok müşteri dostu hizmet ve her şey mükemmel gitti. Doğumdan sonraki gün ben bile nasıl uyudum ve her şeyin yolunda olup olmadığı denirdi!

  2. 2020 ve engelsiz (10 yıllık geçiş süresi ile 14 yıldan fazla yasal zorunluluktan sonra). 2-3 yüksek seviyeli ana giriş, asansörsüz üst katta showroom. 2 yıldız sadece çalışan çalışkan ve dostça çünkü.

  3. Çok iyi bir uzman tavsiyesi. Ürünler yüksek kalitede ve bu nedenle daha pahalıdır. Fiyat büyük mobilya mağaza zincirlerine göre daha ucuz. Teslimat da çok iyi gitti. Önerilen.

  4. Kriz zamanlarında bile yetkin tavsiye ve güvenilir hizmet! Teslimat ve montaj harikaydı. Olağanüstü ve dikkat çekici olan ertesi gün doğumdan sonra, patron tekrar telefonla her şeyin yolunda olup olmadığını sordu. Çok teşekkürler!

  5. Schoesswender ürünlerinden mükemmel tavsiyeler. Sipariş ve müteakip teslimat ve ödeme, tamamen memnuniyetimiz için yapıldı.

Yoruma Kapalı